Noréns Malmgård hyr ut 7 rum med sammanlagt c:a 20 bäddar.

Samtliga rum är helt rökfria. Det finns tv och (tillgång till) trådlöst internet.

I rumspriset ingår frukost som normalt ställs in på rummet men ibland serveras som frukostbuffé i matsalen . Information om frukostarrangemang får ni vid incheckning. I alla rum finns kylskåp,kaffebryggare och vattenkokare.

Plan 2:

Utsikt från kök rum 17        

Rum 17-19

En lägenhet med två sovrum, kök samt dusch och toalett. Fantastisk utsikt över Stockholm från ett av sovrummen och köket.

Totalt finns fyra separata sängar.

Antal personer 1-4

Rum 20-21

En enhet bestående av två separata rum  med två bäddar i det ena samt en bäddsoffa (120 cm) i det andra. Toalett finns på rummet. Tillgång till dusch på bottenvåningen.

Antal personer : 1-4

Rum 22

En liten etagevåning med kokvrå och två bäddbara rum, där man har utsikt åt två olika håll över Stockholm. På övre plan finns sovrum med 2 bäddar samt toalett. På nedre plan en bäddsoffa (120 cm). Tillgång till dusch på bottenvåningen.

Antal personer : 1-4

Plan 1:

Enkelrum. Rum 6.

Rum 6

Ett rum med direkt utgång till terrassen. Rummet har en 120 cm bred säng. Toaletten och duschen ligger alldeles utanför rummet och används endast av den som bor i detta rum.

Antal personer : 1 (2 i delad säng)

Rum 7

Ett stort dubbelrum där man  kan ställa in upp till två extra sängar.

Lämplig för småbarnsfamiljen.

Dusch och toalett finns i rummet.

Antal personer : 1-4

Rum 4-5

Dubblett bestående av ett litet sovrum samt ett vardagsrum med sängskåp (140 cm), bäddsoffa och matplats.  Nyrenoverad dusch och toalett med bibehållen takmålning från 1922. Rummen har utgång till solig terrass mot söder.

Antal personer : 1-5

Bottenvåningen:

Rum 9

Ett mindre dubbelrum med en nyinredd kokvrå. Passar utmärkt för lite längre vistelser. Dusch och toalett finns på rummet. Fönster mot trädgård i väster.

Antal personer : 1-2